22/10/2017: Eerste ploeg wint bij Melo, Luca Morganti lange tijd uit.

De eerste ploeg moest naar 12de in de stand, Melo Zonhoven.

Ze kwamen al snel op voorsprong, in de 2de minuut gaat Morganti alleen door op de keeper maar mist, in de rebound scoort Cosemans de 0-1. Luca Morganti werd hard aangepakt door de keeper, zijn knie werd in het duel geraakt. De mediale band is gescheurd, het is afwachten op de MRI om te kijken of de rest ook is gescheurd of niet. Hij is in het beste geval 3 maanden uit, slechtste geval gaat dit 8 maanden zijn. We wensen hem veel beterschap toe en een goed herstel.

Na een kwartier spelen maakt Truscelli de 0-2, na dit doelpunt is het lang wachten op een goal. Pas in de 70ste minuut maakt Melo de aansluitingstreffer, 1-2. Kort hierna reageert VVV en scoort, Roel Goffin maakt zo zijn eerste goal in de competitie, 1-3. Melo scoort 2 minuten later nog een doelpunt, 2-3. Zo was het laatste kwartier nog spannend maar Vlijtingen wint op verplaatsing.