7/01/2018 Vlijtingen VV schuift een plaatsje op

Vlijtingen VV speelde zondag de eerste competitiematch van 2018 thuis tegen Beringen.

De eerste tegengoal viel al vroeg in de match, na een minuut spelen staat het al 0-1. Vlijtingen herpakt zich en speelt kansen bij elkaar. Na een half uur spelen maakt Truscelli de gelijkmaker, 1-1. Kort hierna wipt Vlijtingen VV over Beringen na een mooie terugleg bal van Duijsens op Goffin die de bal netjes binnentrapt vanop de 16 meter. Maar Beringen scoort de gelijkmaker in de 37ste minuut, Vlijtingen VV moet herbeginnen.

Na de rust was Vlijtingen het meest dominant, creeërde veel kansen en had de meeste wil om te winnen. Na 70 minuten krijgt Vlijtingen een vrije trap op de grote baklijn, achter de bal Goffin en Duijsens. Duijsens trapt de bal rechts van de muur, via de paal binnen. Hij zorgt zo voor de 3-2 op het scorebord. 4 minuten voor tijd wordt Ampofo neergehaald maar de scheids laat door voetballen, Roel Goffin krijgt de bal en trapt van op de middelijn over de keeper in de goal. Hij zorgt zo voor een mooi einde van de match met eindscore 4-2. Vlijtingen VV springt zo over Beringen naar de 5de plaats.