Culinair 16 September

CULINAIR VVV

Voorgerecht

Carpaccio van tonijn afgewerkt met een notenolie,

  gebrande amandel, mosterd sla      

en oude Parmezaan

***

Hoofdgerecht

Biologische hoevekip uit de oven met in olijfolie

gestampte aardappeltjes en cicoria

***

Dessert

Pavlova van Haspengouwse appeltjes

met een noten karamel

***

Koffie en versnapering

 

Wanneer:

16 september 2017

 

Programma:

17h30 : Ontvangst met aperitief,

    aangeboden door Vlijtingen VV

                18h00 : Culinair 3-gangen diner, bediening

    aan tafel, door traiteur Jeurissen 

20h00 : VlijtingenVV – Helson   

                20h45 : Taart en vlaai tijdens de rust    

                                                                            

 

Prijs:

€ 40,-/pp excl. dranken

                                             

                                             

               Inschrijving:             

Jeurissen Corni - 0475/971442 - Corni.jeurissen@telenet.be

(vóór 14-09-2017)