Culinair 16 September
CULINAIR VVV
Voorgerecht
Carpaccio van tonijn afgewerkt met een notenolie,
gebrande amandel, mosterd sla
en oude Parmezaan
***
Hoofdgerecht
Biologische hoevekip uit de oven met in olijfolie
gestampte aardappeltjes en cicoria
***
Dessert
Pavlova van Haspengouwse appeltjes
met een noten karamel
***
Koffie en versnapering
Wanneer:
16 september 2017
Programma:
17h30 : Ontvangst met aperitief,
aangeboden door Vlijtingen VV
18h00 : Culinair 3-gangen diner, bediening
aan tafel, door traiteur Jeurissen
20h00 : VlijtingenVV – Helson
20h45 : Taart en vlaai tijdens de rust
Prijs:
€ 40,-/pp excl. dranken
Inschrijving:
Jeurissen Corni - 0475/971442 - [email protected]
(vóór 14-09-2017)